Autókárpitozás, bőrkárpitozás
de miért?

Miért kárpitoztassam újra autómat, lakókocsimat, lakóbuszomat?

Számos közhelyet felsorolhatnánk ide, de azt hiszem jellemzően azokban merül fel az autókárpitozás, kárpitozás, bőrkárpitozás, akik valamilyen okból ragaszkodnak az adott tárgyhoz és egy új vétele helyett inkább megtartanák és újjá varázsolnák azt amit megszerettek, megszoktak. Legyen az egy autó, lakókocsi, kozmetikai szék, vagy akár csak egy puff, bármi, ami az idő múlásával bizonyította kényelmi funkcióit, praktikumát vagy megbízható minőségét. A kárpitozás gondolatával nem kell kompromisszumot kötni, hiszen komoly szín és anyagválaszték áll rendelkezésre és az egyediség kialakításához csak a megrendelő fantáziája szabhat határt. Nem mellékesen a kárpitozás az esetek többségében kevesebb költséggel jár és merészebb elképzelések is megálmodhatóak, mint egy kész termék újonan történő megvételekor. Az autókárpitozás, kárpitozás, bőrkárpitozás nem csak egy személytelen, akár webshopban kosárba dobott termék megrendelése, vagy egy akár bontóban megvásárolt, koszból kibányászott üléssor megszerzése hanem a megrendelő és a kárpitos közös megbeszélésének egyedi eredménye, amire mind két fél büszkén és jó érzéssel tekinthet. Lehetőség van saját minták, logók, idézetek, vagy akár házikedvenc portréjának bőrülés, bőr fejtámla,bőr ajtókárpitba történő beégetésre is.

Autókárpitozás, autóbőrözés, lakóautókárpitozás, lakókocsi-lakóbusz kárpitozás, bőrkárpitozás, veterán autókárpitozás, Budapesten és országosan, helyszini ki és visszaszereléssel is valamint Bécs ( Wien ) és 100km-es körzetében megbeszélés alapján. 

Az autókárpitos munkák árai nagyban függnek a kárpitozás során felhasznált anyagoktól, melyekből számos lehetőség található a piacon. Autóbőr esetében kizárólag európai, minősített autósbőr kerül felhasználásra a kárpitozás során. Ugyan ez vonatkozik a műbőr ill. kárpitszövet anyagokra is. Ragasztásos technológia alkalmazásánál csak speciális, autóiparban használt magas hőállóságú ragasztóval dolgozunk. Varrási munkáknál ipari bőrvarrógéppel és minőségi bőrvarrócérnával dolgozunk kizárólag, a szövetkárpitok esetében is.

Autókárpitozás árak:

Autó bőrülés kárpitozás, ill. bőrülés javítás esetén, számolnunk kell egy 14.000-19.000 Huf-os /nm anyagköltséggel, ha valóban tartós megoldást szeretnénk. Így ha nem a piacon sokszor előforduló olcsóbb és nem autóba gyártott bútorbőr felhasználásával szeretnénk autónkat bőrkárpitozni, min. 350.000 Huf-os  kiadással érdemes kalkulálnunk egy személyautó bőrkárpitoztatásánál. Autóülés részleges javítása esetén is figyelembe kell vennünk, hogy minden esetben az ülés ki és visszaszerelésével, ill. a kárpit bontásával cserélhető csak az elhasználódott rész, valamint a szivacsolás is csak így javítható.

A műbőr és szövet kárpitozás esetén természetesen alacsonyabb alapanyagárakról beszélünk, hozzávetőleg 6.000- 12.000 Huf/m.

Tetőkárpit cseréje 40.000-70.000 Huf között mozog, attól függően, hogy kiszerelt kárpittálca érkezik vagy a komplett szerelési munkálatokat is mi végezzük, ill. 2-4, 3-5 ajtós autóról beszélünk, előbbinél szükséges a szélvédő ki-be szerelése a kárpittálca kivételéhez. Kormánybőrözés esetén szintén csak autósbőr javasolt, mert egyéb bőrök felhasználásával hamar kifényesedik. Kormánybőrözés 25.000 Huf-tól.

Minden elképzelés esetén érdeklődjön telefonon:

+36209313164  /viber is/

Autókárpitozás, lakóautókárpitozás, bőrkárpitozás, autóbőrözés...

+36209313164       viber is

...mert a munka elkészültével valamit alkottunk